animal-brown-horse.jpg

Equitron terapiahoito hevoselle

S&K Riding Oy on Equitron maahantuoja ja palveluntarjoaja!

Equitron terapia hevosille | Tarttila, Valkeakoski

Equitron on hevosille tarkoitettu erittäin tehokas terapialaite. Se nopeuttaa niin palautumista kuin paranemista ja ennaltaehkäisee tulevia vammoja. Vahvalla sähkömagneettisella pulssilla hoidetaan jänne- ja lihasvammoja, jumiutuneita lihaksia, tulehduksia, haavoja, paiseita jne. Magneettipulssi pakottaa vioittuneet tai tulehtuneet solut toimimaan normaalisti ja näin nopeuttaa paranemista moninkertaisesti. Toimii niin akuutteihin kuin kroonisiin vammoihin ja paraneminen alkaa välittömästi hoidon jälkeen ja huomaat eron heti!

Sähkömagneettista pulssia on käytetty pitkään ihmisillä kiputilojen hoitoon. Sillä on havaittu erinomaiset vaikutukset kudosten parantumiseen eri sairauksien ja vammojen yhteydessä. Nyt sama tekniikka on käytössä myös hevosille. Siirreltävä hoitolaite mahdollistaa hoidot kotitallillanne. Osaava henkilökuntamme on koulutettu laitteen käyttöön.

Equitron-signaalilla havaitaan kohdat jotka vaativat hoitoa, kuten lihas- ja kudosvammat sekä jumitukset. Lisäksi hoidetaan eläinlääkärin toteamat terapiaa vaativat kohteet kuten jännevammat, paiseet jne. Hevosesi palaa radoille nopeammin kuin uskotkaan!

Equitron-hoito on 3€/min ja hoitokerta on yleensä 20-30 minuuttia riippuen hoidettavasta hevosesta ja hoidon tarpeesta.

Equitron kuntoutus hevosille | Tarttila, Valkeakoski
Equitron maahantuoja | Tarttila, Valkeakoski
Hevosten Equitron hoidot ja kuntoutus | Tarttila, Valkeakoski